естетична медицина и практическа дерматология

дерматологични и венерологични прегледи и консултации

Монте Карло-2012

 

 

 

 

 

 

 

 


От 6.06. до 10.06. 2012г в гр.Верона Италия се проведе 9тия EADV(European Academy of Dermatologie and Venerology) Sping Symposium .Научната програма беше много богата и интересна-в над 10 зали все с музикални имена ("Wagner"; "Puccini"; "Rossini"; "Salieri"; "Verdi"; "Beethoven"; "Vivaldi" и др.) непрекъснато течаха лекции с различна дерматологична и венерологична тематика. Аз лично бях впечатлена от лекциите за различни аспекти от лечението на "Акне" изнесени от няколко световно известни лектори(познато име сред тях е на prof.Katsambas), а сьщо и от лекцията за Розацеа и Периорален дерматит.В рамките на конгреса се проведе сателитен симпозиум на GENERAL TOPICS, който беше фокусиран вьрху ENERPEEL-химически пилинги от ново поколение( с които аз отдавна работя), демонстриран беше най-новия пилинг-разработен специално за грьб и деколте; от по-старите- за зоната около очите и клепачите(с който сьщо работя отдавна).

Събитието беше много полезно и интересно за интересуващите се от новостите в дерматологията специалисти-дерматолози.Аз лично се вьрнах удовлетворена от сверяването на часовника ми на най-високо ниво.Монте Карло-2012Монте Карло-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

От 29.03. до 31.03. в Монако-Монте Карло се проведе 10ият поред Anti-Aging Medicine World Congress-Esthetic Dermatology and Surgery Preventive and Anti-Aging Medicine под патронажа на Принц Алберт 2ри. На този конгрес взех участие и аз-д-р Виолета Янева, за втори пьт (участвах и през 2011г). Имах щастието за втора поредна година да взема участие в теоретичната и практическа част на един от най-реномираните в света anti-aging конгреси.

Преминах обучение с новия дермален фильр-Radiesse, лекции и практически обучения с ботоксите Vistabel, Dysport, Bocoture водени от най-добрия в областта на ботокса-Антони Бенедетто. Присьствах на обученията и демонстрациите на най-добрите в областта на дермалните фильри-Радж Канодиа-Бевьрли Хилс; Уейн Кери-Канада; проф.Анна Мария Форенза-Рим; де Майо-Бразилия и др. светила в областта на естетичната медицина.